Jag heter Britt-Marie Lilljeqvist och arbetar med Medicinsk fotvård och Releif´s nikotinavvänjande laserbehandlingar på Dig i fokus. 

Jag är:

  • Diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

  • Certifierad laserterapeut Relief ® i Sverige (nikotinavvänjande laserbehandlingar).


Medicinsk fotvård
Jag är medlem i Sveriges Fotvårdsterapeuter, som ger dig som kund garanti och trygghet för godkänd utbildning. Dina fötter bär upp hela din kropp och får du besvär i fötterna kan symtomen vandra uppåt i kroppen. Därför mår alla fötter bra av att bli omskötta. Alla fötter är välkomna hos mig. Både du som vill unna dig en härlig avkopplande stund och du som behöver gå regelbundet av olika anledningar. Åldersgräns för fotvård är 8 år.Relief ® - Nikotinfri med laserterapi
Relief startade 2004 i Tyskland och kom till Sverige 2008.
Behandlingen är en kombination av kinesisk medicin och modern teknik. Under den 40 minuter långa behandlingen med lågenergilaser stimuleras olika punkter på kroppen, den naturliga produktionen av endorfiner ökar och "mättar" nikotinreceptorerna vilket leder till att suget försvinner och abstinenssymptom minimeras. De flesta ca: 80 % av mina kunder blir nikotinfria efter bara ett behandlingstillfälle. För att erbjuda ytterligare en säkerhet så har du möjlighet att återkomma på en kostnadsfri efterbehandling inom ett år om behovet skulle uppstå. Vi erbjuder också motivationsstöd via sms. Hela besöket tar ca: 90 minuter.


Jag hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!

Britt-Marie - Dig i fokus fotterapeut

Britt-Marie Lilljeqvist

Dipl. Medicinsk fotterapeut

Certifierad laserterapeut Relief ®

 

Tel. 08-778 44 60 

Direkt Mobil. 070-7141734

E-post. brittmarie@digifokus.se

Dig i fokus boka tid
lunala.png