CSS Healthcare

 

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård, läkemedel och hygienprodukter. Vår idé bygger på att skapa innovativa och hållbara produkter med hög kvalitet som hjälper människor i vardagen – både på arbetet och hemma. 


 Våra kunder finns över hela Europa men vårt huvudkontor och vår fabrik ligger i Dalarna, där CCS startade för 30 år sedan.  Sedan dess har vi växt med verksamheter i både Norge och södra Sverige. 

 Vi tror på kraften i bra idéer. Och även om framgången har gjort att vi växer har vi aldrig förändrat vårt snabbfotade och kreativa sätt att tänka och arbeta. Utifrån trender och den moderna människans behov ska idéer på CCS Healthcare snabbt kunna utvecklas till färdiga produkter – det gäller för såväl produkter som används i vården, på arbetsplatser som i hemmet. 

 En förutsättning för vår framgång är att vi som företag håller ett högt engagemang genom hela kedjan - i nära samarbete med kunden samt tar ansvar för såväl miljö, produktinnehåll och våra medarbetare. 

 Vi gillar att överraska, men kompromissar aldrig med kvalitén – något våra kunder alltid ska kunna lita på. Vi på CCS Healthcare brinner för att ge välbefinnande till hela kroppen och erbjuda de bästa produkterna inom hud och hälsa – för alla typer av behov. 

KONTAKT

Dig i fokus Tullinge AB

Kvällsvägen 5
146 31 Tullinge
info@digifokus.se
08-778 44 60

ÖPPETTIDER

Mån - Tors:  09.00 - 18.00

Fredag:        09.00 - 16.00

 

Övriga tider enligt överenskommelse med din terapeut.  Eventuella avvikelser kan förekomma.

NYHETSBREV

SOCIALT

  • Facebook orange round
  • Instagram orange round

© 2021 digifokus.se

0