top of page

Xlash - Ögonfransserum
 

Xlash PRO är ett av världens mest välkända och populäraste ögonfransserum med resultatgaranti!


Vad är Xlash ögonfransserum?
Xlash är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser. Många ser resultat efter bara några veckor. Innehåll 6 ml.

I århundraden har långa ögonfransar varit ett tecken på kvinnlighet. Kvinnor har sökt sätt att förbättra sina fransar med hjälp av mascara, falska ögonfransar och med förlängning av ögonfransarna. Genom forskning och naturliga ingredienser har vi äntligen hittat en produkt som passar alla.

Nu kan vi istället stimulera tillväxten av våra egna naturliga fransar för ett fantastiskt vackert resultat med långa ögonfransar. Xlash är ett naturligt alternativ för alla som vill ha längre, fylligare och starkare fansar. Applicera Xlash på ögonfransarna och du kommer märka stor skillnad på bara några veckor. Inte bara du kommer märka skillnad, utan mycket troligt kommer du få mycket komplimanger för dina långa naturliga ögonfransar av vänner och bekanta.


Fördelar 

  • Xlash främjar ögonfransarnas tillväxt genom att tillföra en mängd naturliga ingredienser till hårsäckarna.

  • Viktiga mineraler påverkar cellförnyelsen i positiv bemärkelse, vilket i sin tur kan påskynda utväxten.

  • Ytterligare en positiv effekt av näringstillskottet är att ögonfransarna kan bli tätare.

  • En väl beprövad metod med flera hundratusentals nöjda kunder över hela världen

bottom of page