top of page

BÄST I TEST- AFTONBLADET & MÅ BRA.

Av fem kända varumärken fick Evy After Sun
högsta betyg, 5 kryss.

"Den här vill jag använda mer, full pott."

EVY Technology

Rekommenderat av hudläkare

EVY passar särskilt bra för den med extra känslig hud, eller solallergi. Grundformeln för Evy Technology är medicintekniskt klassad, och finns för förutom som solskydd även för andra hudvårdsändamål. Vitiligoförbundet har utsett Evy till det säkraste solskyddet på marknaden, och den rekommenderas av hudläkare.
Evy fördelas i hela översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som ordinarie krämer.  Därför gnids den inte så lätt av vid bad och handdukstorkning och ger ett mycket långvarigt skydd mot UVA och UVB strålar.

Svensk teknologi
Proderm solskydd är utvecklad av svensk hudvårdsforskning, och tillverkas i Sverige. Evy innehåller ej parabener,nanopartiklar eller titandioxid.

Passar alla som är i solen
Evy är utvecklad för den känsliga, nordiska, huden men är lämplig för alla hudtyper, såväl barn som vuxna. Evy kan användas i hårbotten för tunnhåriga och för att skydda hårtopparna. Evy passar också till personer med extra känslig hy som inte tål vanliga solskyddsprodukter.

EVY är bra för huden
Evy är lämplig både för ansikte och kropp. Den är lämplig under smink, torkar snabbt och är glans- och kladdfri, täpper inte till porerna, lämnar ingen vit hinna och är parfymfri. Evy är fuktgivande och skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande.

bottom of page