top of page

OM OSS

HISTORIK

År 1996 öppnade jag min första salong - Sandras hud- och skönhetsvård i Tullinge Centrum. Under kortare mamma ledigheter drev jag salongen från mitt hem, och hösten 2009, efter flerårigt letande av lämplig lokal i "lilla Tullinge" tog jag steget att skapa konceptet Dig i Fokus. Tanken är att utöva det jag mest brinner för - skönhet, hälsa och välmående. Med denna förändring har jag tillsammans med mina kollegor skapat en miljö att trivas i för alla våra besökare.


 

KONCEPT

Vi är ett team av terapeuter som trivs att arbeta ihop och har roligt på jobbet. Men viktigast av allt är att vi alla brinner för våra yrken. Vi är alla specialiserade inom våra områden och går på fortbildnings kurser kontinuerligt för att vara uppdaterade med det senaste inom branschen. Inriktningen på vår salong har alltid varit att lösa dina problem, om det så gäller ett konstigt utslag, en speciell håruppsättning eller om du bara vill skämma bort dig själv för en stund så är vår ambition att alltid sätta Dig i Fokus.  Alla terapeuter och lokaler är givetvis godkända av Hälso- och Miljöenheten och berörda branschorganisationer, samt innerhar ansvarsförsäkring - allt för att Du som kund ska känna dig trygg. Samtliga företagare innehar F-skattsedel.

 
AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att erbjuda professionella och resultatinriktade behandlingar och tjänster inom hud, kropps- och skönhetsvård av allra högsta kvalitet, med marknadsledande produkter utförda av välutbildade terapeuter med högsta kompetens.

 

VISION

Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund det bredaste utbudet av tjänster i en avkopplande miljö och att ständigt utöka vårt sortiment.  Varmt välkommen till oss på Dig i fokus!

Sandra

bottom of page