VÅRA VARUMÄRKEN

Våra varumärken är utvalda med stor omsorg, där vi genom erfarenhet, önskemål, tester och känsla valt ut produkter och leverantörer som värnar om våra djur och miljö. För oss är det viktigt att det finns produkter som passar alla.

PH FORMULA

NYHET!

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

HOLISTIC

NYHET!

De som använder Holistics produkter ska uppleva kvaliteten på dem som den högsta på marknaden. Vi kompromissar inte utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet. Kvalitet genomsyrar alla våra beslut, inte minst ska våra kunder kunna lita på att produkten är värd sitt pris; kvalitet kostar som det kostar, varken mer eller mindre.

Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att vi ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Vi strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna."

Mesoestetic är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin. Märket består av serierna Home Performance, Acne Solution samt Anti-ageing serierna: Ultimate W+, Energy C, Collagen 360°, Stem Cell och Radiance DNA.

Exuviance är ett medicinskt företag finns det inget "Hokus-Pokus". Allt är vetenskapligt utvecklat och dokumenterat. Tryggt och effektivt för dig. 

Smycken från Carolin Svedbom där designen syns på de finaste festerna, på bröllop och party.

Du hittar Goldwell hos frisören och bara där. Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige.

OLAPLEX

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. 

CND

CND är globalt ledande inom professionell nagel-, hand- och fotvård. CND lägger betydliga resurser på forskning och produktutveckling, utbildning och kundservice.

EVY TECHNOLOGY

"SVERIGES SÄKRASTE SOLSKYDD"
EVY sunscreen mousse är en svensk uppfinning inom solskydd som passar för alla hudtyper. Den patenterade formulan ger överlägset skydd i solen och har flera unika egenskaper. 

RUBIS

Rubis har tillverkat exceptionellt tillförlitliga precisa kosmetiska pincetter i över 60 år. Rubis är pincetten för den kräsne som kräver det bästa!

X LASH

Xlash PRO är ett av världens mest välkända och populäraste ögon-fransserum med resultatgaranti!

ROSENSERIEN

Ekologisk och naturlig hudvård för hela familjen.
Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. 

CSS

CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård, läkemedel och hygienprodukter. 

BIO COOL

Bio Cool är först i världen med att erbjuda produkter som eliminerar mikroorganismer på ett helt ofarligt och miljövänligt sätt. 

Please reload

KONTAKT

Dig i fokus Tullinge AB

Kvällsvägen 5
146 31 Tullinge
info@digifokus.se
08-778 44 60

ÖPPETTIDER

Mån - Tors:  09.00 - 18.00

Fredag:        09.00 - 16.00

 

Övriga tider enligt överenskommelse med din terapeut.  Eventuella avvikelser kan förekomma.

NYHETSBREV

SOCIALT

  • Facebook orange round
  • Instagram orange round

© 2020 digifokus.se

0