FAQ

Här finner ni våra vanligaste frågor och svar.
Saknar du svar på din fråga kan formuläret nedan användas.

Vanliga frågor

VAXNING

Kan jag raka mig innan vaxning?


Vid vaxning bör håret vara minst 0,6 cm långt för att du skall få ett bra resultat.
För att huden inte ska bli irriterad så bör du före vaxningen undvika bastu eller bassängbad,
kroppslotion, massage på den del som skall vaxas, ansiktsbehandling vid vaxning i ansikte. Rådfråga alltid din terapeut innan behandling.
När bör jag inte vaxa mig?


Vaxning rekommenderas inte vid, åderbrock, eksem, sårig hud. Om du har tendens till ytliga blodkärl, så kan vaxning resultera i flera ytliga kärl. Rådfråga alltid din terapeut.
Är det farligt att sola efter vaxning?


Efter vaxningen bör du inte sola de 3 första kommande dagarna, eftersom det kan resultera i pigmentförändringar.
När bör jag inte vaxa mig?


Vaxning rekommenderas inte vid åderbrock, eksem, sårig hud eller om du har tendens till ytliga blodkärl, då kan vaxning resultera i flera ytliga kärl. Rådfråga alltid med din terapeut innan behandling.

MASSAGE

Kan jag få massage om jag är förkyld?


Massage rekommenderas inte vid, förkylning, feber eller inflamationer. ​Rådfråga alltid din massageterapeut innan behandling.
Kan jag få massage om jag är gravid?


Ja, du kan få massage under din graviditet. All massage är cirkulationshöjande och vår rekommendation är att rådfråga din läkare/barnmorska innan din behandling och eventuella kontraindikationer.

FOTVÅRD

Kan alla få en fotvård?


Innan din behandling meddela din terapeut om ni behandlas för Allergier, Blödarsjuka, Cirkulationsrubbningar, Diabetes, Reumatism eller annan sjukdom. I övrigt kan i sort sätt alla få en fotvård. Rådfråga alltid din terapeut innan behandling.

HUDVÅRD

När bör jag inte få en ansiktsbehandling?


Om din hud är solsvedd, är förkyld eller om du har feber rekommenderas inte ansiktsbehandling. Rådfråga alltid med din terapeut innan behandling.

LASER

Hur många behandlingar krävs?


Permanent hårborttagning fungerar endast om håret är i växt fas, normalt är endast 20-40% av kroppens hår i växt fas samtidigt, därför krävs det fler än en behandling. Man brukar säga att det behövs ca. 6-8 behandlingar för att kunna eliminera det mesta av hårväxten i behandlingsområdet. Vissa kliniker hävdar att det räcker med 3-4 behandlingar för att permanent bli av med oönskad hårväxt, men det är biologiskt omöjligt oavsett utrustning.

Rådfråga alltid din terapeut innan behandling.
Är hårborttagning med laser smärtsamt?


Alla människor har olika hög smärttröskel, men de flesta brukar säga att behandlingen inte kännas alls. Detta varierar självklart från person till person, men tack vare maskinens kylsystem så kan man även få känsliga kunder att känna sig bekväma och komfortabla under behandlingen. Vid konsultation görs en "prov skjutning" för att säkerhetsställa hud typ och där du även känner hur behandlingen kommer att kännas.

ÖVRIGT

Är alla terapeuter på Dig i fokus utbildade?


Alla terapeuter som arbetar inom konceptet "Dig i fokus" är utbildade enligt berörda branschorganisationers riktlinjer och etiska regler, samt innehar ansvars -och behandlingsskadeförsäkring.
Vilka betälsätt kan jag betala med?


Vi tar de flesta bank/kredit kort. Dock inte American Express eller Diners. Hos oss fungerar det fortfarande att betala med kontanta medel. Vi är heller inte anslutna till Klarna. Kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor.

FRISKVÅRD

Kan jag lösa in mitt friskvårdsbidrag hos er?


Ja, det går att lösa in ditt friskvårdsbidrag hos oss för behandlingar som är klassade som friskvård. T.ex massage, medicinsk fotvård och healing. Friskvårdsbidraget gäller inte för övriga behandlingar som hudvård, hårvård, naglar eller andra skönhetsbehandlingar.
Vi är tyvärr inte anslutna till Actiway, Wellnet, Min friskvård, Benify, eller andra företag som hanterar eller förmedlar friskvård.

SAKNAR DU SVAR PÅ DIN FRÅGA?

Fyll i formuläret nedan så publicerar vi svaret i vår FAQ samt till er e-post.

KONTAKT

Dig i fokus Tullinge AB

Kvällsvägen 5
146 31 Tullinge
info@digifokus.se
08-778 44 60

ÖPPETTIDER

Mån - Tors:  09.00 - 18.00

Fredag:        09.00 - 16.00

 

Övriga tider enligt överenskommelse med din terapeut.  Eventuella avvikelser kan förekomma.

NYHETSBREV

SOCIALT

  • Facebook orange round
  • Instagram orange round

© 2021 digifokus.se

0