top of page

BLI EN I VÅRT TEAM!

 

Salong Dig i fokus är beläget i Tullinge söder om Stockholm och har god renommé i området.

Vi finns i samma hus som Apoteket, Vårdcentral, och Aleris reagera klinik. Konceptet startades 2009 med tanken att samla skönhet, hälsa och välmående under samma tak. Idag är vi ett team bestående av åtta terapeuter som arbetar med hudvård, fotvård, massage, hår och naglar. Vi trivs att arbeta ihop och har roligt på jobbet, men viktigast av allt är att vi alla brinner för våra yrken. Mer information om oss och vad vi arbetar med finner du här...

join-our-team-traced-931x746.png

FOTTERAPEUT

Vill du jobba med det bästa teamet?

Vi söker nu en diplomerad/ certifierad medicinsk fotterapeut till vår salong.
En positiv utåtriktad person som har en service minded attityd då du representerar konceptets ansikte ut mot kunderna.

 

Salong Dig i fokus har funnits i 13 år och är beläget i Tullinge, söder om Stockholm, och har god renommé i området.

I dag är vi ett team av 9st terapeuter som arbetar med hudvård, estetiska behandlingar, fotvård, naprapati, massage, hår och naglar.

 

Vi alla hjälps åt och kommer givetvis även hjälpa dig att starta din verksamhet hos oss. I ditt hyreskontrakt ingår gemensamma utrymmen samt ditt egna rum om ca 10-12 kvm. Kassasystem, tvätt och städmöjligheter, internet, telefon, presentkortsunderlag och plats på hemsida.

 

Våra scheman är fulla och vår ena fotterapeut går nu i pension i december, därför söker vi nu någon som kan ta över och hjälpa oss att ta hand om våra fina kunder. Ett plus är om du också är intresserad av att lacka tånaglar med både gelé lack och vanligt lack. Om inte nu så gärna i en snar framtid.

 

 

Kontakta Sandrainfo@digifokus.se​ eller 070-8751252/ 08-7784460så berättar hon mer om verksamheten. 

 

Välkommen till oss!

bottom of page