top of page

Jag heter Lotta Hylander och är legitimerad sjuksköterska sedan 1995. Mitt intresse för estetiska behandlingar startade i början av millenniet när jag var på en ansiktsbehandling och hittade en broschyr om fillers. Strax därefter tog jag kontakt med Inject Academy i Stockholm och påbörjade min utbildning i injektionsteknik.

På kursen träffade jag en annan sjuksköterska som sedan blev min kollega när vi startade upp en salong i Södertälje som började i liten skala och sedan växte. Med åren har jag hunnit med att driva den, varit instruktör/lärare på Inject Academy och är numera certifierad ”Master of Injections”. Jag har träffat och behandlat många kunder och därmed tillförskansat mig gedigen erfarenhet, ser till att uppdatera och utbilda mig inom det senaste.

 

Du kan vara trygg med att jag bara använder fillers och botulinumtoxin av högsta kvalitet, har en patientförsäkring och en ansvarig läkare som står bakom mig.

 

Mitt motto är att arbeta tillsammans med dig som kund för att du ska bli nöjd med resultatet. Jag konsulterar alltid innan behandling och hör efter vad du har för önskemål, lämnar sedan ett förslag på vad som kan göras och vad som är rimligt att förvänta sig. För mig är det viktigt att bibehålla det naturliga utseendet och vara noggrann att behålla symmetrin i ditt ansikte.

 

Om du inte hittar en tid i bokadirekt som passar dig, kan du alltid slå mig en signal så löser vi det.

Jag erbjuder:

 

  • Olika behandlingar med fillers från Stylage

  • Olika behandlingar med botulinumtoxin typ A (Dysport)

  • Trådlyft med tråd från V Soft Line

  • Sklerotisering av fina kärl/kärlspindlar på benen (Aethoxysklerol)

Lotta

Lotta Hylander

Leg. Sjuksköterska/
Cert. Master of Injections

 

Tel. 08-778 44 60
Direkt Mobil. 076-186 0909

E-post. lotta@digifokus.se

Dig i fokus boka tid
REBS Logo 2.png
  • Instagram
bottom of page