top of page
NANNIC | NBE 3000

NBE 3000 är fortsättningen på succén NBE 500 och NBE 1000 den mest avancerade apparaturen för resultatinriktad hudvård. Den bygger på en revolutionerande teknik med både biopolärt och monopolärt system tillsamman med värme, radiofrekvens och specialutvecklade serum, som kan kombineras med automatiskt lymfdränage. Detta ger ännu effektivare behandlingar. Synliga resultat uppkommer direkt.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar
NBE finns idag på över 140 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

NBE med specialutvecklade produkter ger unika effekter
NBE är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar. 

Effektiv och säker metod
Behandling med NBE sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingarna
Behandling med NBE 3000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 3000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden:

  • Hudföryngring och lyft

  • Rosacea och couperoser

  • Acne

  • Rynkreducering

  • Ödemreducering

  • Slapp hud

  • Strie och ärr

  • Fettreducering och celluliter


Observera
Behandling kan ej göras på gravida, de som har epilepsi, diabetes, implantat, pacemaker, njurproblem, leverproblem, hjärtproblem, menstruation (kan ge mer blödning), nya inflammationer, cancer, äter blodförtunnande, eller har metaller i kroppen. (Titanskruvar ingår)

bottom of page