top of page

Primelase HR Diodlaser som  är marknadens mest kraftfulla diodlaser, tillverkad i Europa med hela 4800W.  Den har tre olika våglängder (755nm, 810nm och 1060nm) och även med en applikator som kombinerat 3 våglängder (810nm, 940nm + 1060nm) för att permanent och säkert avlägsna alla slags hår på alla hudtyper och dessutom verkligen helt smärtfritt.

 

USP
Tack vare USP (ultra kort puls) teknologi kan maskinen leverera mycket korta pulser med högt energiflöde som är perfekt för kvarvarande hår under de senare behandlings sessionerna. Maskinens handenheter, 810 nm samt 755 nm ( Alexandri ), är en perfekt kombination för säker och effektiv hårborttagning.

Behandla alla hudtyper – Året runt
Inga begränsningar, nu kan du behandla vita – bruna – mörka – solbruna – människor året runt med denna Diodlaser, hårborttagning när det är som bäst.

755nm:

Rekommenderas för att behandla ljus hud (fototyp I-III) med fint hår. Indikeras för att ta bort det resterande håret från de senaste sessionerna. Dess höga toppkraft gör den till den mest kraftfulla lasern på marknaden med denna våglängd. Upp till 3600W.

810nm:

Rekommenderas för behandling av alla hudtyper, särskilt patienter med kraftig hårväxt med grova hår. Den höga toppkraften (upp till 4800W) och USP-tekniken skapar en unik kombination på marknaden som ger utmärkta och snabba resultat

1060nm:

Indikeras för behandling av mörk hud (III-IV , V och VI). Dess arbetssätt, uteslutande utformat för denna våglängd, erbjuder en unik kombination som ger maximal säkerhet i behandlingen med de bästa resultaten. Upp till 4000W.
 

810nm, 940nm + 1060nm: perfekt balans för att behandla mörka fototyper (III-IV a VI), vi har absorptionseffektiviteten hos 810nm våglängden och säkerheten för 1060nm våglängden. Utmärkt för att komma fram till alla hårdjup och mörka skinn.

Med hög styrka (4500w) kan man leverera ultrakorta pulser för att ta bort hår mer effektivt. Denna maskin är 500% mer effektiv än dom vanligast förekommande diodlasers som bara har 1000 w

bottom of page