top of page
Ph formula logo.png

pH formula

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

 

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

pHformula finns representerat hos ledande medi spa-anläggningar och avancerade hudvårdscentra över hela jorden.

När medicinska spa-anläggningar blir alltmer populära runtom i världen, ändrar fler och fler hudterapeuter inriktning och väljer att arbeta med kombinerade medicinliknande produkter i syfte att uppnå maximala behandlingsresultat på kortast möjliga tid. pHformulas skin resurfacing-program är därför idealiskt för medi spa-anläggningar med kvalificerade hudspecialister, hudläkare, sköterskor och avancerade hudterapeuter.

 

SKIN RESURFACING

Grunden i pHformulas "skin resurfacing"-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk "skin resurfacing".

Kontrollerad kemisk "skin resurfacing" skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

HUDTILLSTÅND

Utvecklat som ett dermatologiskt "skin resurfacing"-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

 

  • ​För tidigt åldrande

  • Hyperpigmentering

  • Acne

  • Kronisk hudrodnad​
     

För mer information om pH formulas produkter kontakta din hudterapeut eller läs mer på www.phformula.se 

Phformula2.jpeg
img_medical.jpg
bottom of page