top of page
ELOS IPL

VAD ÄR ELOS?

ELOS teknologin står för Electro Optical Synergy, och är en selektiv metod för att reducera hår, pigmentfläckar, blodkärl och rynkor. Dessutom kan vi göra din hud fastare. Ljuset och RF(radiofrekvens) måste träffa något för att det ska utvecklas värme. I hårstrået finns pigment, blodkärlet har blod och huden har kollagen. Alla dessa ämnen attraherar olika ljusvåglängder och när de träffas av ljuset, skapas hög värme. Den förhöjda värmen attraherar RF, vilket ytterligare höjer temperaturen något. Allt detta sker på bråkdelen av en sekund och känns nästan ingenting.

 

ELOS är en världspatenterad teknik som ger dig säkrare, snabbare och bättre resultat än andra laser och IPL system. Tack vare kombinationen av ljus och RF(radiofrekvens) uppnås ett unikt värmemönster som kan liknas vid en virvelvind som sveper runt målet. Det kallas för Vortex Heating. Med andra ord så värms målet upp både från in- och utsidan. Det innebär mindre antal behandlingar och möjlighet att behandla ett bredare spektrum av hårfärger. Det är vi helt ensamma om. Det viktigaste av allt är din säkerhet. Med hjälp av RF(radiofrekvens) mäts hudens temperatur på djupet inför och under varje ljuspuls. Detta är Active Dermal Monitoring som varnar för eventuella temperaturförändringar som kan skada huden. Vårt unika säkerhetssystem reducerar risken för sidoeffekter.

OBS! Vi på Dig i fokus använder endast denna metod  för reducering av ytliga blodkärl och pigmentfläckar.

För hårborttagning med Laser läs mer här... 

SKIN REJUVINATION/HUDFÖRBÄTTRINGAR

OBS! Denna metod tar ej bort leverfläckar.

 

Med ELOS kan vi effektivt reducera både pigmentfläckar och ytliga blodkärl i ansiktet. Dessutom kan vi göra din hud mycket jämnare och minska ner förstorade porer. Det kan behövas 2-5 behandlingar.

bottom of page